fbpx
Zoeken
Sluit dit zoekvak.
Over mij

Het vastleggen van alledaagse, unieke momenten

Over mij

Foto's waar jullie blij mee zijn Daar word ik gelukkig van!

Ik ben Marije, een echte levensgenieter. Ik sport graag, ben gek op reizen en ik vind het fijn om tijd door te brengen met vrienden en familie. De waarde van foto’s is groot. Ze halen je terug naar een bepaald moment. Foto’s vertellen een verhaal en ik vind het super leuk om dat verhaal voor mensen vast te leggen. Daarbij geniet ik van het ontmoeten van (nieuwe) mensen en de mooie momenten die hierbij horen. 

 

Ik vind het waardevol dat foto’s je terug halen naar een bepaald moment. Foto’s vertellen een verhaal en dat verhaal wil ik graag voor jou vastleggen.

 

Ik kom uit het jaar 2000. Dat is makkelijk rekenen! Samen met mijn vriend Rein woon ik op een heel fijn plekje aan de Waaldijk in Vuren.

Ik werk parttime als schoolmaatschappelijk werker in de gemeente Sliedrecht. Een baan die ik met veel passie en plezier doe. Ik vind de afwisseling in het werken met kinderen en het fotograferen ontzettend leuk.

 

Het vastleggen van de alledaagse, unieke momenten, dàt geeft mij energie. Het vangen van beelden waar mensen later met veel plezier op terug kunnen kijken. Ik vind het leuk om nieuwe mensen te leren kennen en om anderen blij te kunnen maken met foto’s.

Shoots

Boek een shoot