fbpx
Zoek
Sluit dit zoekvak.
Met je babybuik op de foto!

Zwangerschaps shoot

Hoe ik werk

Zo ziet een zwangerschapsshoot er uit!

Het leven zit vol met bijzondere momenten en mijlpalen. Zwangerschap is daar zeker één van. Het is een periode vol verwachting,  terwijl een klein wonder groeit in de buik. Ben jij in verwachting en wil je graag deze bijzondere fase laten vastleggen? Alleen of samen met je partner/kinderen?

 

Elke zwangerschap is anders. Samen kijken we waar we de shoot plannen. Dat kan in de natuur of bij jullie thuis. Romantisch met zonsondergang, of overdag. Als we samen op een locatie, tijd en datum zijn gekomen kan de voorpret beginnen!

Tijdens een fotoshoot neem ik de tijd om jullie te leren kennen. We wandelen van plek tot plek, waardoor er tussendoor genoeg tijd is om even te kletsen en ontspannen.

 Ik stel jullie op je gemak en leg jullie op een spontane manier vast. Soms ontstaan er spontane momenten, soms geef ik wat opdrachtjes om deze momenten te creëren.

 

De fotoshoot duurt ongeveer een uur. Ik maak niet alleen foto’s dat jullie in de camera kijken, maar ik leg ook graag de connectie tussen jullie vast. Ik leg zoveel mogelijk combinaties vast, zoals bijvoorbeeld van jullie alleen, samen, het gezin en de kinderen.

 

Ik plan een zwangerschapsshoot meestal tussen de 30 en 34 weken zwangerschap.

Prijs lijst

Zwangersschaps shoot

€99,00

Voor altijd een moment om op terug te kijken