fbpx
Search
Close this search box.
Leg herinneringen vast!

Vriend(inn)en shoot

Hoe ik werk

Zo ziet een shoot met je vriend(inn)en er uit!

Vrienden zijn belangrijk in het leven! Samen beleef je veel mooie momenten. Hoe leuk is het om een blijvende herinnering te hebben aan deze tijd en ook andere foto’s met elkaar te hebben dan selfies, waar je misschien niet altijd even nuchter op staat 🙂 

Voor de vriend(inn)enshoot kiezen we samen een mooi plekje uit, meestal buiten in de natuur. Ik plan mijn shoots bij voorkeur in de ochtend of aan het einde van de dag. Dit in verband met het mooie, zachte licht, ook wel bekend als het golden hour.  Als we samen op een locatie, tijd en datum zijn gekomen kan de voorpret beginnen! Tijdens de fotoshoot neem ik de tijd om jullie te leren kennen. We wandelen van plek tot plek, waardoor er tussendoor genoeg tijd is om even te kletsen en ontspannen.

Ik stel jullie op je gemak en leg jullie op een spontane manier vast. Soms ontstaan er spontane momenten, soms geef ik wat opdrachtjes om deze momenten te creëren.

De fotoshoot duurt ongeveer een uur. Ik maak niet alleen foto’s dat jullie in de camera kijken, maar ik leg ook graag de connectie tussen jullie vast. Ik leg zoveel mogelijk combinaties vast. Er is ook mogelijkheid om foto’s te maken van jullie apart, of in andere combinaties.

Mocht het slecht weer zijn op de afgesproken datum, dan verplaatsen we de shoot naar een ander moment. Laten we met elkaar lol hebben en mooie plaatjes schieten! 

Prijs lijst

Vriend(inn)en shoot

€99,00

Geschikt voor 2 personen. Extra personen in overleg, meerprijs van €15 per persoon