fbpx
Search
Close this search box.
Van newborn tot baby's

Newbornshoots

Hoe ik werk

Zo gaat een newbornshoot!

De komst van een pasgeboren baby’tje is een bijzonder moment in het leven. Of het nu jullie eerste kindje is, of al de 2e of 3e. Het blijven speciale, dierbare momenten. Ik help je graag om deze momenten te vereeuwigen op beeld, zodat je er later op terug kunt kijken en je dit kunt koesteren.

Voor een newbornshoot kom ik graag bij jullie thuis. Ik maak meestal foto’s op de slaapkamer, maar als er een ander licht favoriet plekje in huis is, kan dit ook! Het grote bed in de slaapkamer is vaak een geschikte plek. Het is fijn als het hier lekker warm is en er rustig (het liefst effen) beddengoed op het bed ligt.

Ik neem een mozesmandje en verschillende dekentjes mee, die we kunnen gebruiken tijdens de shoot.

Met een newbornshoot neem ik ruim de tijd. De shoot duurt 1 tot 2 uur, afhankelijk van de baby! Er is tijdens de shoot dus genoeg ruimte voor troostmomentjes, vieze luiers,

voedingsmomenten enzovoort. Een baby volgt nu eenmaal een eigen ritme en die volgen we met de shoot.

We maken zowel foto’s van de baby alleen, detailfoto’s als foto’s met broertjes/zusjes en de ouders. Ik maak niet alleen foto’s dat jullie in de camera kijken, maar ik probeer juist de connectie tussen jullie vast te leggen. 

Prijs lijst

NEWBORN- OF BABYSHOOT

€119,-

Of vraag een informatieboekje aan!